Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Светещ лента Светят в тъмното Стикери за стена, Светещ Лента Етап дом Декорации, размер: 9.84 ft X1.57 инча (цвят : зелена светлина)

Светещ лента Светят в тъмното Стикери за стена, Светещ Лента Етап дом Декорации, размер: 9.84 ft X1.57 инча (цвят : зелена светлина)

BGN 11.18
 

Налично за поръчка
Наличност

[ШИРОК ДИАПАЗОН на ИЗПОЛЗВАНЕ] Светлинен лепило е с ширина 1,57 инча и дължина 9,84 фута.Можете да го нарежете на малки парченца и се прикрепя към различни розеткам ключове, вратата ръце, противопожарному оборудване и т.н., за Да ви предупреди в тъмното. [ЛЕКОТА на ИНСТАЛИРАНЕ на] Просто свалям подложка, а след това залепете лентата на чиста, суха повърхност. [ПОСТОЯННО ОСВЕТЛЕНИЕ] Накапливающая светлина, луминесцентна лента може да се натрупват светлинна енергия при естествена светлина или всяка друга светлина и може непрекъснато да излъчва светлина в продължение на дълго време на тъмно. [ПРИМЕНИМАЯ СЦЕНА] Сияние нежна лента е много подходящ за употреба в домовете и офисите, на сцени и партита. [ТОПЛО НАПОМНЯНЕ] Трябва да си го сложите един път и да не се движат отново.Можете да се стопи лепило отдолу с помощта на компресор с горещ въздух.Никаква течност не може да влезе вътре в рамките на 24 часа след натоварения залепване. 1. Специална забележка : зелена светлина за най-ярка, на други цветове се обработват зелена светлина, така че ефектът не е толкова ярък като зелена светлина.2.Придържайте се към стълбите, стая, коридор, за да ви е по-безопасно и комфортно в тъмното. 3.Светещ фотолюминесцентная лента, не само ще ви донесе супер силно предупреждение в тъмното, но и за вашия театрален изпълнения ще добави и уникален цвят.4.Разнообразие от творчески дизайн, направи си САМ.

Към свойства

Продукти в категория