Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
8 Бр. Коледа Села Двойни Улични Фенери Мини Външна Лампа за Улично Осветление Аксесоар Статуетка Светлина Полюс на лампата за Миниатюри Градина Двор Пейзаж Украса ?

8 Бр. Коледа Села Двойни Улични Фенери Мини Външна Лампа за Улично Осветление Аксесоар Статуетка Светлина Полюс на лампата за

BGN 7.19
 

Налично за поръчка
Наличност

Удобно да се използва : нашите мини - външни лампи са лесни за използване; просто трябва да ги поставите на желаното от вас положение на микро - пейзаж; Въпреки че те разполагат с тел, трябва да се свърже трансформатор; Забележка : Какво напрежение е 3 В. Мулти употреба : тези улични фенери аксесоар фигурка е с широк спектър на приложение сценарии; Можете да поставите нашите улични лампи навсякъде в съответствие с вашите нужди; Но опитайте се да не ги използват на открито; Нашите лампи могат не само да украсят вашето вътрешно пространство, но и да се прилагат в игрушечном дома си САМ " и рождественском заснежена микро деловодството на агенцията за създаването на реалистични улични сцени за вас.Бъдете внимателни, за да не позволят на децата си да го използвате самостоятелно.Моля, позволете малки разлики в цвета се дължи на различни екрани.

Към свойства

Продукти в категория