Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
5 Опаковки Кръгла Тензух, Небеленый Памук Тънки Сирене Плат за Напрежение, Клас 90 Плюс Плато Плат Текстилен Филтър за Готвене, печене (2 Опаковки 23,6 и 3 Опаковки 15,7)

5 Опаковки Кръгла Тензух, Небеленый Памук Тънки Сирене Плат за Напрежение, Клас 90 Плюс Плато Плат Текстилен Филтър за Готвене,

BGN 10.38
 

Налично за поръчка
Наличност

Материал : небеленый органичен памук Брой : 3 опаковка : 15,7"/ 40 см 2 опаковки : 23,6"/ 60 см Как да се намери най-добрата тензух : - Това е безплатно за ежедневна употреба? - Той моющийся и многократна употреба? - Тъкане на гъста? - Той е направен от небеленого чист памук? - Той ли е биоразлагаемым и екологично чисти?Кръгла марля Xel Naga-това е точния продукт, от който се нуждаете!Други начини за използване : При използването на нашата марли Xel Naga не е нужно да се притеснявате за това, че останал хлор выщелачивается от тензух в храната или кожата.Той е полезен за поливане или пълнене на птици, запазването на пиле или риба непокътнати при браконьерстве, заворачивания подправки, изстискване на сок без семена, производство на вино, почистване, опаковане и т.н. Той също така е подходящ за употреба във фурната, но се пази далеч от пламъците.Това е страхотно и за прибиране на реколтата.Почистване е по-лесно с помощта на 100% памучна кърпа без марли за почистване на огледала, полиране на сребро, протирке прах, обяснения на автомобили и полиране на мебели.Защо сирене Xel Naga специален : SGS Сертифицирани и нашият девствен памук с най-добро качество!Сервизно обслужване на ученето през Целия приятелско обслужване на клиенти.Ако нещо не ви допада, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да го разбера веднага, и ще получите пълно възстановяване, без въпроси!.

Към свойства

Продукти в категория