Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Safeware (500 броя)- Средно тегло Индивидуално завернутой бяла пластмасова лъжица - Идеално за партита, барбекю, пикник, за дома, офиса, ресторанта.

Safeware (500 броя)- Средно тегло Индивидуално завернутой бяла пластмасова лъжица - Идеално за партита, барбекю, пикник, за дома,

BGN 18.39
 

Налично за поръчка
Наличност

???ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПЛАСТМАСОВИ ПРИБОРИ ЗА ХРАНЕНЕ.Те се чувстват здраво в ръката си и са подходящи за храна, десерти, салати, предястия и любим месо.Изработен от безопасен рециклиран пластмаса, която е напълно еднократна употреба, за максимално удобство. ????ГОЛЯМА ОПАКОВКА 500 за банкет, на голяма вечеря, парти или друго събитие с много гости.Това ви дава достатъчно за основно хранене, салата и идеален избор за еднократна трапезно сребро. ????МАКСИМАЛНО УДОБСТВО за вашия заетия начин на живот.Идеално за дома и семейството, където искате бързо да се хранят, без да се налага измиване на прибори за хранене.Чудесно за тези случаи, когато идват приятели.Ще имате достатъчно трапезно сребро за всички.Намалява стреса и тревожността,които обикновено са свързани с развлечения групи. ???? СПЕСТЕТЕ ПАРИ с това съраунд избор от отлични пластмасови прибори средно тегло. ????СТРАХОТНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК за всеки, който се готви на храна и забавлява гостите.Интелигентен подарък за рожден ден, празник или Коледа.Много хора ги купуват за сватбени тържества и годишнини.Е Необходим за барбекю в задния двор и спортни събития.Тези лъжички са идеални за ресторанти, по домовете, стадиони, барбекю на открито и много други, тези лъжици надхвърлят вашите нужди сервировке!Използвайте ги за закуска, обяд, вечеря и десерти, за да е удобно да се отървете от необходимостта да се измие чиниите и да освободи време за общуване със семейството, приятели или други важни неща за вършене.

Към свойства

Продукти в категория