Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Чаша топлина Прес Машина 2 в 1 Чаша топло преносна сублимационен печат Печатна машина/8 унция Чаша Спортна бутилка (2 в 1 Чаша Прес Машина)

Чаша топлина Прес Машина 2 в 1 Чаша топло преносна сублимационен печат Печатна машина/8 унция Чаша Спортна бутилка (2 в 1 Чаша

BGN 74.38
 

Налично за поръчка
Наличност

Печат на пренос на топлина Под първоначалното състояние на температурата, записва обект, отжимает надолу дръжката налягане, отжимает ключ изпълнение на един път, докато машината не ще изпрати извън звуков сигнал, отжимает ключ изпълнение отново, за да завърши пресата топлина.Извадете обект, температурата ще се върне към първоначалната температура.хартия приклеивает чаша : температурата е прекалено висока, или покриване на обекта не е много добро.Огнеупорни материали, дори и при натиск остава стабилен до 400 °C.Лекота на работа;Регулиране на налягането;Автоматично регулиране на времето за печене;Автоматична постоянна температура.Представени ЧАШИ в комплекта не са включени. Режим на работа : Натиснете бутона MODE set за четвърти път, машината влиза в готово състояние.Настройка на работната температура Setp 1.Съвет на въпроса за печат на отказ A. Максимална температура на топлинна натиснете : Натиснете бутона MODE за трети път, ще светне индикатор за време _BOS_ натиснете бутона ¡°¡¡¡¡±или ¡°¡ú ¡±да, за да зададете максималния време на топлинна преса . Дизайн не е блясък : налягането е твърде високо . Максимална температура : Натиснете бутона MODE за втори път, индикатор за температурата светва _BOS_ натиснете бутона ¡°¡¡¡¡±или ¡°¡ú ¡±, за да се установи максимална температура 350 градуса . последният комплект с квадратна бутон, определени за зуммерных на пръстените Atte : в оригиналната диапазон на настройка на времето на 200~380 градуса, а максималният диапазон на настройка на температура 200~430 градуса.Включване на захранването, той показва текущата температура и се увеличава. кръст Бод Пакет Съдържание, включително 11 унция.Пълна печат на топлопреминаване на повърхността чаши, дюза за чаши, предназначени само за цилиндрични чаши.

Към свойства

Продукти в категория