Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
SUPRUS Свещ, Запалка Електрическа Електродъгово запалка с вграден USB кабел и висящ на една кука 2в1 USB запалка (1, синьо)

SUPRUS Свещ, Запалка Електрическа Електродъгово запалка с вграден USB кабел и висящ на една кука 2в1 USB запалка (1, синьо)

BGN 11.19
 

Налично за поръчка
Наличност

【Вграден кабел за зареждане И окачен на кука 2В1】 - кажете сбогом на допълнителен USB-кабел.Щракнете върху бутона, за да освободите USB-кабел.Може да се постави или да виси на стени, прозорци, врати, подове, тавани, трева, коледни дръвчета и т.н. 【ПОРТАТИВЕН И удобен 】- Защита от вятър и пръски предотвратява выдувание електрически импулс силен вятър, лек дизайн прави по-удобна за носене на ръка и е идеален за къмпинг, барбекю ,разходки ,спорт, на закрито и на открито. 【УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА БАТЕРИЯТА】- Това е усъвършенстване на електродъгово запалка SUPRUS, която може да показва капацитетът на батерията в реално време.Когато 4 led фенер в багажника включени, тя е напълно заредена. 【БУТАН БЕЗПЛАТНО】- Не повече от вредното бутан.SUPRUS използва плазменную технология, за да премахне нуждата от тази опасна среда химично вещество.по време на запалване ще се чува шум "зи,зи", който е высоковольтной образуването на електроенергия, моля, използвайте релакс. 【ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ 】- 1x USB кабел акумулаторна батерия и окачен на кука 2в1 Ветрозащитная електродъгово запалка , 1x Ръководство за потребителя.Ако имате някакви проблеми с вашето зажигалкой или услуга на системата, затворете прозореца на връщане, моля, не се колебайте да се свържете сервизна линия.

Към свойства

Продукти в категория