Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Topcovos VR Силиконов защитен калъф за Oculus Quest 2 със Силиконова капачка на обектива Sweatproof Lightproof Anti-Leaking (черен)

Topcovos VR Силиконов защитен калъф за Oculus Quest 2 със Силиконова капачка на обектива Sweatproof Lightproof Anti-Leaking (черен)

BGN 12.79
 

Налично за поръчка
Наличност

※Съвместимост : Силикон межфазная защитно покритие за гейминг слушалки Oculus Quest 2 VR Anti-пот Anti-Makeup предотвратява изтичане на светлина Моющаяся. ※Увеличете вид : добра лицева подмяна на силиконовата капачка позволява да се радват на добро зрително поле, да се насладите vr от най-удобно и с по-добро зрително поле,се използва високотехнологичен дизайн, за да предотврати загубата на светлина и се чувстват перфектно в кожата си. ※Съвместимост : Тази силиконова капачка за обектива е предназначена само за Oculus Quest 2. ※Защита от прах : защита от сблъсъци и драскотини и защита от прах.Предна капачка Oculus Quest 2. 1.Съвместимост : Силикон межфазная защитно покритие за гейминг слушалки Oculus Quest 2 VR Anti-пот Anti-Makeup предотвратява изтичане на светлина. 2.Увеличете вид : добра лицева подмяна на силиконовата капачка позволява да се радват на добро зрително поле, да се насладите vr от най-удобно и с по-добро зрително поле,се използва високотехнологичен дизайн, за да предотврати загубата на светлина и се чувстват перфектно в кожата си.Капак на обектива Oculus quest 2. 1.Съвместимост : Тази силиконова капачка за обектива е предназначена само за oculus quest 2. 2.Защита от прах : защита от сблъсъци и драскотини и защита от прах.

Към свойства

Продукти в категория