Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Гел Лак За Нокти Комплект с 24 W LED U V Light 8 бр. Температурата на Промяна на Цвят Гел Лак Набор от Блясъка на Цветове на Колекция от Soak off Основно Покритие Горния слой Диз?

Гел Лак За Нокти Комплект с 24 W LED U V Light 8 бр. Температурата на Промяна на Цвят Гел Лак Набор от Блясъка на Цветове на Колекция

BGN 23.99
 

Налично за поръчка
Наличност

Устойчив в продължение на 3 седмици гланцов ефект.Автоматична лампа за нокти : 24 W U V/LED лампа за нокти има 3 таймер-60/80/99 s, го правят удобен за използване и по-трайни., Моля, проверете този продукт преди да се използва, ако сте алергични, моля, незабавно прекратете използването.Също така ярък ефект на пролетта и лятото.Ефект на промяна на цвета по-ясно и на дълги нокти.COSCELIA Color Changing Gel Nail Polish Set : В комплект 8шт. 8* Гел-лакове на промени в температурата;.Той може напълно да излекува всички видове продукти гел на базата U V/LED, дори и за тежък гел строител, поли гел за нокти. 1* 24 W U V/LED лампа за нокти;.Широко използван : Този лак за нокти гел промяна на цвета подходящ за естествени нокти, лак за нокти, нокти с гел U v, фалшиви нокти, акрилни нокти, съвети за нокти и др.Ефект на промяна на цвета по-ясно и на дълги нокти.

Към свойства

Продукти в категория