Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Преносим цифров музикален плеър/за видео/Запис на глас,1,8-инчов LCD екран 8 GB MP3 плейър,Преносим музикален плеър, Поддръжка на възпроизвеждане на видео,запис,FM радио,у?

Преносим цифров музикален плеър/за видео/Запис на глас,1,8-инчов LCD екран 8 GB MP3 плейър,Преносим музикален плеър, Поддръжка

BGN 24.08
 

Налично за поръчка
Наличност

✤Литиева батерия с голям капацитет : MP3 плейър позволява да се наслаждавате на до 10 часа, без наистина да загуби музика.И напълно се зарежда през 2-3 часа. ✤Високо качество на звука и без загуби : Моля, професионален, интелектуален цифров чип за намаляване на шума и отлична технология за оптимизация на схеми за намаляване на шума, висока честота на дискретизация и осигуряване на високо качество на звука. ✤Преносим и лесен за : Преносим и лек корпус лесен за носене, така че лесно можете да го сложите в джоба си и раницата и се наслаждавайте на музика по всяко време и на всяко място. ✤8 GB голям капацитет : Преносим MP3 идва с памет 8 G, а максималната подкрепа е 128 GB (не е включена в комплекта).Можете да свалите любимите си песни и видеоклипове.Съвместим с няколко аудиоформатами, включително MP3, WMA, APE, WAV, FLAC и др ✤Лесно управление : Бутон нашите продукти са добре видими, да се чувстват комфортно и независимо управляват бутони, което ви дава по-лесен опит.

Към свойства

Продукти в категория