Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
YUYOND 2 бр. OEM Оригинална Задна камера Стъклена за замяна на обектива за Samsung Galaxy S10 и S10 Plus (всички носители) с лепило, предварително зададена от инструменти за ремонт и ?

YUYOND 2 бр. OEM Оригинална Задна камера Стъклена за замяна на обектива за Samsung Galaxy S10 и S10 Plus (всички носители) с лепило,

BGN 21.68
 

Налично за поръчка
Наличност

Ново оригинално OEM-стъкло на камерата.Замяна на обектива на задното стъкло OEM за samsung galaxy S10 и S10 Plus с предварително зададена трайно лепило.Идеално.Инструменти за ремонт са включени в комплекта.Много добър набор от инструменти в пакакге.Както е показано на фигурата.може да ви помогне да замените стъклото на обектив на задната камера за samsung Galaxy S10 и S10+ по-лесно.След смяна на счупен или повреден стъклен обектив на задната камера за samsung galaxy S10 или S10+,телефонът отново може да прави добри снимки.Съвместим с samsung galaxy S10 и S10 Plus (всички носители).За samsung Galaxy S10 и S10+ camerea подмяна на стъклени лещи OEM.не за S10e.моля, бъдете внимателни, когато сменяте стар повреден обектив на задната камера за samsung s10 и S10+ и да се справи с разбито стъкло по подходящ начин.Инструкции не са включени в комплекта.ако за първи път изпълнявате тази работа.Предлагаме ви да видите на видео в интернет.Yuyond 2 бр. OEM оригинална задна задна камера за Подмяна на стъкло на обектива на Samsung Galaxy S10 и S10 Plus (всички носители) с лепило, инсталирани в него с инструменти за ремонт и чиста тканьюбренд ново стъкло.подходящ за рамка perfect Color : Black Compatible с S10 и S10 Plus (подходящ за всички превозвачи)кръст Бод Пакетът включва : 1x2 бр. нов помещение стъкло обектив за Samsung S10 и S10 Plus1x 1 бр. черен пинсети 1 бр. мини отвертка 1 бр.

Към свойства

Продукти в категория