Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Бърз Конектор M10, Фитинг Конектор за Маркуч Фитинг Маркуч Латунное Връзка за заваряване TIG за Горелки, Заваръчно Оборудване за свързване(син)

Бърз Конектор M10, Фитинг Конектор за Маркуч Фитинг Маркуч Латунное Връзка за заваряване TIG за Горелки, Заваръчно Оборудване

BGN 8.95
 

Налично за поръчка
Наличност

Конструкция senticosus връзка увеличава фиксация и могат да бъдат по-добре свързани.Имат гуманизированный дизайн, компактен външен вид, проста експлоатация, са лесни за инсталиране, лесни за употреба и експлоатация.С превъзходна технология на производство, имайте функция анти оксидации и анти корозии.Малки размери и тегло, удобен за носене и употреба по всяко време, много удобно и практично.Изработен е от висококачествен материал месинг, здрав и издръжлив, има дълъг срок на служба.Функция : 1. Изработен е от висококачествен материал месинг, здрав и издръжлив, има дълъг срок на служба.2. С превъзходна технология на производство, имайте функция анти‑оксидации и анти‑корозии.3. Конструкция senticosus връзка увеличава фиксация и могат да бъдат по-добре свързани.4. Имайте humanized дизайн, компактен възникването проста дейност, лесни за монтаж, удобни за ползване и за да работи.5. Малък по размер и светлина в теглото, удобно за носене и употреба по всяко време, много лесен и практика.Параметри : Тип на продукта : Бърз соединительматериал : месинг Модел : M10 Осъществяване списък : 1 х соединитель1 х Накрайника.

Към свойства

Item Type:
Quick Connector
Material:
Brass
Model:
M10
Package List:
1 x Connector1 x Mouthpiece :

Продукти в категория