Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
30 Зъби, Механични ремъчен ролка за прехвърляне на сили Алуминиев Ремъчен ролка Едновременно колелото за струг на двигателя на КНК за филировального машина за свер?

30 Зъби, Механични ремъчен ролка за прехвърляне на сили Алуминиев Ремъчен ролка Едновременно колелото за струг на двигателя на

BGN 10.07
 

Налично за поръчка
Наличност

Съоръжения ясни и не се плъзгат, най-добре отговарят на движение на ремъка.Отлично качество на изработка, идеален за подмяна на стария или поврежденному.Колелото е с 30 на зъбите, точна синхронизация, подходящ за висока точност на обработката.Изработени от леки алуминиеви материал, лесен и не обременительный.Професионален дизайн, лесно се инсталира и се отстранява.Функция : 1. Изработени от леки алуминиеви материали, лек и без обременения2. Съоръжения ясни и не се плъзгат, най-добре отговарят на движение ремня3. Отлично качество на изработка, идеален заместител на старите или счупени one4. Колелото е с 30 на зъбите, точна синхронизация, подходящ за висока точност обработки5. Професионален дизайн, лесен монтаж и удаленияспецификация : Тип на продукта : Синхронно КолесОтип : XL Типномер на зъбите : 30 Диаметърът на зъбите(на зъбите) : прибл. Диаметър 48 мм / 1,9 инча(край) : прибл. 52mm / 2in Top Дупка тел : 2 x m5 Обща височина : прибл. 24mm / 0.9 in Inner Диаметър(по желание) : 5, 8, 10, 12 мм.we-text таблица td.we-text таблица th,;.we-текст, таблица,Списък на пакетите : 1 x Синхронно колело 1 x шестостенния ключ.

Към свойства

Item Type:
Synchronous Wheel
Type:
XL Type
Number of Teeth:
30 Teeth
Outer Diameter(teeth):
Approx. 48mm / 1.9in
Outer Diameter(the edge):
Approx. 52mm / 2in
Top Wire Hole:
2 x M5
Total Height:
Approx. 24mm / 0.9in
Inner Diameter(optional):
5, 8, 10, 12mm
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
1 x Synchronous Wheel1 x Hex Wrench :

Продукти в категория