Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Fakavear Мобилен Телефон Обектива на Камерата, Универсален 12X Дълъг Увеличение HD Обектив Клип на мобилен Телефон с Камера Оптично Монокуляр Телескоп Макро Обектив Шир?

Fakavear Мобилен Телефон Обектива на Камерата, Универсален 12X Дълъг Увеличение HD Обектив Клип на мобилен Телефон с Камера Оптично

BGN 17.26
 

Налично за поръчка
Наличност

❤[12 X Обектива на камера на мобилен телефон]:Универсален 12 X клип на телеобектив монокуляр телескоп мобилен обектив,увеличава изтрити обекти и ясно показва по-нататъшно визия да ви Донесе красив визуално преживяване.Това ви позволява ясно улавяне на ландшафта далеч. ❤[HD Телескоп] : Оптични окуляры и лещи с висока разделителна способност за по-ясно качество на изображението и по-точно възпроизвеждане на цветовете.Може да превърнете вашия мобилен телефон в един миг обектива на един обектив за телефотография без проблеми.също така може да работи като монокулярный телескоп, която ви дава всички възможности да видят чудесата на светлина в далечината. ❤[Индивидуална възможност за фокусиране] : Благодарение на точната настройка на обектива на нашия кол и двете са подходящи за различните фокусни разстояния, по-прецизно затъмняване и заснемане на висококачествени изображения. (Забележка : по-Добре да свали калъф за телефона, за да направите най-добрите снимки.Обхват на снимане : 50~200 м, на ротационен принцип, фокусно пръстен, който се намира в част на обектива, докато изображението стане ясно.). ❤[Преносим и многофункционален]:Обектив удобен за носене в джоба си.Идеален за спортни събития, концерти, наблюдение на птици, пътуване, къмпинг, наблюдение на животни, частна детективска работа.Той ще ви придружава, да уловим всеки прекрасен момент от далечното пейзаж. ❤[Универсална съвместимост] : Универсален сменяем скоба,лесно се инсталира и се отстранява лещата на телефона, може да се използва с повечето популярни марки смартфони и мобилни устройства.

Към свойства

Продукти в категория